ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ !

Αγαπητοί αναγνώστες

Όπως θα έχετε παρατηρήσει υπάρχει μεγάλη καθυστέρηση στην έκδοση του περιοδικού μας.
Ο λόγος είναι απλός και θεωρώ κατανοητός απ’ όλους, τις μέρες που ζούμε. Οι τεράστιες οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε μας αναγκάζουν να αραιώσουμε τις εκδόσεις προκειμένου να κρατήσουμε τον τίτλο του. Μην ξεχνάτε ότι οι πωλήσεις ήταν και παραμένουν το μόνο έσοδο μας και η εξασθένιση των οικονομικών των αναγνωστών έχει άμεσες συνέπειες και σε εμάς.

Παρ’ όλα αυτά και καθώς παρατηρούμε το έντονο ενδιαφέρον μεγάλης μερίδας αναγνωστών για το περιοδικό που τόσο εσείς όσο κι εμείς αγαπάμε, θα κάνουμε τα πάντα για να συνεχίσει να εκδίδεται. Σύμφωνα με τον έως τώρα προγραμματισμό μας το επόμενο τεύχος θα κυκλοφορήσει στα μέσα Δεκεμβρίου. Έως τότε η παρουσία μας θα περιοριστεί στην επανακυκλοφορία παλαιότερων τευχών με τη μορφή «προσφοράς». Είναι μία ευκαιρία να συμπληρώσουν τη συλλογή τους, όσοι έχουν χάσει κάποια τεύχη, ενώ και για εμάς οι πωλήσεις θα προσφέρουν ένα σημαντικό έσοδο.

Αναφορικά με τους συνδρομητές μας, όπως ήδη γνωρίζουν η συνδρομή τους δεν αφορά σε ένα ημερολογιακό έτος αλλά σε 12 τεύχη. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι έστω και σε μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, θα λάβουν τα τεύχη που έχουν πληρώσει.

Ευελπιστούμε και χρειαζόμαστε την κατανόηση καθώς και την υποστήριξη σας, που μας επέτρεψε να υπάρχουμε όλα αυτά τα χρόνια.

Νίκος Σερβετάς

One comment

  • Visit site
    October 23, 2013 2:26 amPosted 10 years ago
    SIfun

    Συνεχίστε είμαστε μαζί σας!Ανυπομονούμε για το επόμενο τεύχος!

    Reply

Leave your comment

Your Name: (required)

E-Mail: (required)

Website: (not required)

Authorization code from image: (required)


Message: (required)

Send comment